translation services

Uskrsna priča obitelji Salaj

Obitelj Salaj uz dobro poznatu Božićnu priču, već šestu godinu priprema i Uskrsnu priču.

 

Ne možemo sve postići pa izdvajamo ponešto. Vi obavezno birajte po svome. Ne možete pogriješiti.

Tradicija nam kazuje tko smo i odakle smo potekli. Naše Uskrsne pisanice, ukrašene tisućama boja, dostojanstvenom svjetlošću obilježavaju prošlo vrijeme i vrijeme novog rađanja. Proljeće je došlo i svojim zelenilom želi Vam dobrodošlicu. Ovu priču kod na pričaju zeko, koka, pilić i jaje.

Ako se zaželite šarenila, igranja, kazališnih predstava pod toplim proljetnim sunčevim zrakama, dođite. Možda Vam se posreći i pod nekom od tisuću biljaka pronađete koju pisanicu samo za sebe. Sretno u traženju.

 

Čarolija godine

U koje god doba godine da dođete, nudimo vam kulturne i zabavne događaje prema vašim osobnim željama, jer između naših događaja kao vezivno tkivo čeka vas naš svakodnevni život.

Odlučite li se na šetnju potoci, stazice, otoci, jezera, šume i njegovani travnjaci garantiraju predivne vizure na 60 000 kvadrata raznolikosti.

 

Izaberi obitelj Salaj

Na okućnici Salajevih je najobičnija stvar da se okupi puno sretnih ljudi i da se među njima podjele najsretniji trenuci u godini, kao maleni dar. O duhu Božićne, a i Uskrsne Priče rado će vam pričati svatko tko je ikada bio.

A oni, Salajevi, raduju se bezbrojnim sitnicama koje stvaraju posebne doživljaje i otvore vam srca. Kada živiš podno ovog moslavačkog obronka i znaš da stvaraš nemaš puno izbora. Pomiri se s time da ti svatko zavidi na spokoju i sreći. Na miru koji narušavaju samo zvukovi prirode. Lijepo je i potrebno da ovo imanje postane svijet, ali još je potrebnije da svijet dođe kod Salaja zbog onoga što postoji samo kod nas i u nama. Kad si se već našao kod Salajevih, imaš samo jednu obavezu, da ih zavoliš.

 

Zalogaj i gutljaj

Ručak okuplja obitelj i prijatelje i stvara atmosferu za dobro raspoloženje.

Kod nas se kaže, ako smo dobro jeli to znači da smo pojeli kakav ukusan mesni obrok. Salajnica sa čvarcima od najfinijeg mesa, pa ukusan zalogaj domaće šunke i hrena, pomno su osmišljeni recepti jedinstvena gastronomske ponude na imanju obitelji Salaj. Nakon ukusnog zalogaja uvijek godi i dobar napitak.

 

 

Save

Save